Audace

De Audace Carbon is de moderne, brutale interpretatie van de rebelse geest van Moto Guzzi, een merk met een unieke persoonlijkheid, dat vaak tegen de gevestigde orde ingaat. De geschiedenis van de adelaar uit Lario ligt bezaaid met unieke keuzes: de dwarsgeplaatste V90, een drang naar innovatie, records in de motorsport, de vermaarde achtcilindermotor. Moto Guzzi heeft er nooit voor terugdeinst om zijn unieke karakter te tonen. En bijna een eeuw later is dat nog altijd zo. De Moto Guzzi Audace Carbon is provocerend, gespierd en fel. Je pikt hem er meteen uit door zijn voorpartij, die stilistisch lichter wordt gemaakt door de ronde koplampunit en echte carbonfiber elementen, zoals de tankdeksels en het voorspatbord, dat in een voorvork zonder afdekkappen is gemonteerd De Audace Carbon is wars van chroom. 

Gallerij