California

Het vlaggenschip van Moto Guzzi is nu beschikbaar in een nog luxere en nog geraffineerdere versie. Het comfort is nog verder verbeterd, zonder in te boeten aan de prestaties of rijeigenschappen, die de California Touring tot de absolute topper in zijn segment maken.

De California Touring is de laatste afstammeling van het succesvolle project, waarin Moto Guzzi het concept van luxe motorfietsen eind 2012 opnieuw uitvond. De Touring is een perfecte personificatie van de cultuur van Moto Guzzi en van haar competentie om unieke motorfietsen te bouwen, al sinds 1921: het is de California in zijn meest klassieke vorm, ongeƫvenaard op het gebied van stijl, comfort, prestaties en betrouwbaarheid. Succes dat is gebouwd op een bijzondere kwaliteit: weten hoe je het comfort en de bagagemogelijkheden van een custom kunt verenigen met de dynamische prestaties van een krachtige cruiser.

Gallerij