Eldorado

De moderne en zeer luxueuze erfgenaam van de onvergetelijke “850”, die zijn faam meer dan 40 jaar geleden in de Verenigde Staten heeft verworven, presenteert zich met een nieuwe technische inhoud en een fris design.

De Eldorado volgt een sterke, unieke traditie en is het beste voorbeeld van de traditionele range, die bij Moto Guzzi beschikbaar is. De Eldorado is een luxueuze motorfiets met toptechnologie. Deze Moto Guzzi wordt aangedreven door de grootste V twin, die ooit in Europa is gefabriceerd. Het is de perfecte interpretatie van de geest van Moto Guzzi. Dit vlaggenschip is de belichaming van een prachtige traditie in een massieve tegenwoordigheid: verchroomde inserts en nauwkeurig vervaardigde details worden gecombineerd met LED-verlichting en klassieke lijnen, die een onmiskenbaar Italiaans raffinement verraden.

Gallerij