V85 TT

ROCK(S) ‘N’ ROAD(S)

Gebouwd voor de meest geharde avonturiers roept de V85 TT de sfeer op van Parijs-Dakar en andere beroemde rally’s. Hij combineert de allure van Moto Guzzi met de lijnen van een moderne klassieker tot een perfecte motorfiets voor alle soorten ritten, op elk terrein.

GUZZI’S EERSTE KLASSIEKE REIS-ENDURO

Eenvoudige vormen, handelbaarheid en rijcomfort zijn de elementen waarmee de V85 TT zich onderscheidt, waarbij zijn design en stijl de taal spreken van vrije geesten die kilometers asfalt achter zich willen laten.
De V85 TT voegt klassieke stijldetails uit de offroad-wereld op een natuurlijke manier samen met geavanceerde hightech, zoals het digitale dashboard en de led-verlichting voor en achter. In de dagrijverlichting van de koplamp is duidelijk het silhouet van de beroemde Moto Guzzi-adelaar herkenbaar.
Een kuip heeft de V85 TT niet, maar zijn ruitje van donkergetint plexiglas en handbeschermers maken hem tot een echte allseason-motorfiets, die altijd klaar staat voor het avontuur wanneer je daar zin in hebt.

Gallerij