Primavera 50

[pwc_config_preview id=”786″ extra_class=”” autoplay=”false” slide_speed=”5000″ slide_margin=”0″ stage_padding=”0″ slide_arrow=”false” slider_pagination=”false” loop=”false” mouse_drag=”true” touch_drag=”true” stop_on_hover=”true” auto_height=”true”]

STIJL EN RIJPLEZIER

Start je tweewielerervaring in stijl en maak de Primavera je eerste Vespa. De luchtgekoelde 50cc-viertaktmotor, voorzien van elektronische injectie, is ontworpen op maximale kwaliteit en betrouwbaarheid. Hij maakt een enorme brandstofbesparing en vermindering van uitstoot mogelijk. Het ideale motorblok voor je eerste vervoermiddel.
Kies je favoriete kleur en weg ben je: met de Vespa Primavera maak je een kopstart.

[pwc_config_controls id=”786″ extra_class=””]

Specificaties

  • Brandstofverbruik 1 op 34,4 (2,9 l/100 km)
  • Vermogen 2,4 kW (3,3 pk) bij 7.500 tpm
  • Milieuprestatie 65 g/km
  • Inhoud brandstoftank 8l
  • Breedte 735 mm
  • Lengte 1870 mm
  • Wielbasis 1330 mm
  • Zadelhoogte 790 mm

Uitvoeringen

Primavera Sport

Touring

Yacht club