Liberty 125

[pwc_config_preview id=”973″ extra_class=”” autoplay=”false” slide_speed=”5000″ slide_margin=”30″ stage_padding=”50″ slide_arrow=”false” slider_pagination=”true” loop=”false” mouse_drag=”true” touch_drag=”true” stop_on_hover=”true” auto_height=”true”] [pwc_config_controls id=”973″ extra_class=””]

Veilig onderweg

De Piaggio Liberty 125 ABS is de perfecte oplossing voor degene die zoekt naar de combinatie van stijl, laag gewicht, rijgemak en veiligheid. Wat hem onderscheidt is zijn superieure manouvreerbaarheid, wendbaarheid en betrouwbaarheid, samen met de vooruitstrevende techniek. Zoals het enkel het voorwiel heeft ABS-remsysteem en de luchtgekoelde driekleps-eencilindermotor van het i-get-type (Italian Green Experience Technology) , met benzine-injectie en Euro4-goedkeuring. In het kort: uitstekende prestaties, een laag verbruik, minimale onderhoudskosten, minder geluid en efficiƫnter in alle omstandigheden.

Laten we daarnaast de looks en de extra details niet vergeten. De Liberty 125 ABS is een schoolvoorbeeld van Italiaans design en de bijbehorende stijl, met zijn grote 16- en 14-inch-wielen die de klassieke, elegante vormen benadrukken. Verder is er de handige voorziening als het afsluitbare handschoenenkastje en de grote bergruimte onder het zadel, waarin een jet helm met vizier past.

Specificaties

  • Motortype i-get eenclinder-4takt
  • Cilinderinhoud 125cc
  • Vermogen 9kW (12pk) bij 8.250tpm
  • Emisienorm euro 4
  • Breedte 705 mm
  • Lengte 1.945 mm
  • Wielbasis 1.390 mm
  • Zithoogte 799 mm