RS 50

[pwc_config_preview id=”1088″ extra_class=”” autoplay=”false” slide_speed=”5000″ slide_margin=”0″ stage_padding=”50″ slide_arrow=”false” slider_pagination=”false” loop=”false” mouse_drag=”false” touch_drag=”false” stop_on_hover=”false” auto_height=”true”] [pwc_config_controls id=”1088″ extra_class=””]

SYMBOOL VAN APRILIA’S SPORTIEVE DNA


De Aprilia RS 50 is nog steeds de maatstaf op het gebied van sportieve motoren voor jonge rijders. Deze sportmotor biedt een combinatie van inhoud en stijl, klaar voor de beste prestaties op straat en op het circuit.

De RS 50 is ontstaan van uit de racerij. Hij is agressief, licht en heeft een zeer dynamisch karakter in een zeer persoonlijke en herkenbare stijl. Deze sportmotor benadrukt Aprilia’s passie voor de motorsport met een technologisch raffinement, dat zich kan meten met menige Superbike. De RS 50 beschikt over de ergonomie van een echter supersport, een slanke kuip, een aluminium frame, een levendig motorblok en de beste componenten en technische eigenschappen in een look, die de geest van de RSV4 superbike weerspiegelt.

Specificaties

  • Motortype eencilinder 2-takt liquid cooled
  • Inhoud cilinder 50cc
  • Emissienorm euro 4
  • Zadelhoogte 820 mm