SR Motard 50

[pwc_config_preview id=”1060″ extra_class=”” autoplay=”false” slide_speed=”5000″ slide_margin=”0″ stage_padding=”50″ slide_arrow=”false” slider_pagination=”false” loop=”false” mouse_drag=”false” touch_drag=”false” stop_on_hover=”false” auto_height=”true”] [pwc_config_controls id=”1060″ extra_class=””]

EEN SPORTSCOOTER MET DE ZIEL VAN EEN SUPERMOTARD

De SR Motard brengt de geest van de grote Aprilia Supermotards maar de familie van SR sportscooters. Zo zorgt hij voor nog meer rijplezier en sportieve sensatie in het woon-werkverkeer. De scooter heeft een aggressieve, eenvoudige en compacte stijl, die bijvoorbeeld naar voren komt in het onmiskenbaar sportieve design van het stuur en in de gestroomlijnde, opvallende “snavel” boven het voorwiel – een verwijzing naar de offroad-wereld. Een vlotte start, een felle acceleratie, een directe gasrespons, een ongekende wendbaarheid en uitstekende remmen, dat zijn de wapens van deze scooter. Een scooter die is ontworpen voor jonge mensen, die van een actieve rijstijl houden.

Specificaties

  • Motortype eencilinder 2-takt
  • Inhoud cilinder 49cc
  • Emissienorm euro 2
  • Zadelhoogte 775 mm