SX 50

[pwc_config_preview id=”1124″ extra_class=”” autoplay=”false” slide_speed=”5000″ slide_margin=”0″ stage_padding=”50″ slide_arrow=”false” slider_pagination=”false” loop=”false” mouse_drag=”false” touch_drag=”false” stop_on_hover=”false” auto_height=”true”] [pwc_config_controls id=”1124″ extra_class=””]

MEER DAN GEWOON EEN 50CC

De Aprilia SX 50 is bedoeld voor hele jonge rijders, die graag willen toetreden tot de wereld van Aprilia supermotards. Een wereld die bestaat uit toptechnologie, fraai design en prestaties die de maatstaf in hun klasse zetten. Net als de 125 onderscheid ook de SX 50 zich door een technische inhoud, die zich kan meten met zwaardere motoren. De karakteristieken zijn duidelijk geïnspireerd op de SXV-serie, de tweecilinder supermotard, die een belangrijke invloed op de geschiedenis van de motorwereld had. Daarnaast onderscheidt de SX zich door de hoge prestaties van de tweetaktmotor.

Specificaties

  • Motortype eencilinder 2-takt liquid cooled
  • Inhoud cilinder 50cc
  • Emissienorm euro 4
  • Zadelhoogte 860 mm
  • Lengte 2.020 mm
  • Breedte 830mm
  • Wielbasis 1.365 mm