V7 III Stone

ESSENTIEEL EN ECLECTISCH

De stijl van de nieuwe V7 III Stone is nu nog meer uitgesproken en brutaler. Zelfs niet door het kleinste stukje chroom verstoort het donkere aanzien van de matzwarte lak van deze eclectische en essentiële motorfiets, waar het speciale zadel met passagiershandriem scherp tegen afsteekt. De “total dark” look onderscheidt de V7 III duidelijk van de andere versies, maar er zijn nog tal van andere verschillen. Voor de nostalgici naar een vleugje kleur zijn er drie fascinerende satijntinten geïnspireerd op de typische kleuren van de jaren zeventig: Nero Ruvido (zwart), Grigio Granitico (granietgrijs) en Rosso Rovente, een vurig rood.

Het assortiment van de 2019 V7 bestaat uit de edities Stone, Stone met Night Pack, Carbon, Special, Rough en Racer. De eerste drie hebben spaakwielen en afgezien van de Special en Racer, hebben ze allemaal een enkel dashboard. Alle modellen komen met een verkort voorspatbord dat het gestripte karakter van deze motorfiets benadrukt.

Kleuren