V7 III Rough

Een onmiskenbare, onderscheidende V-twin roffel.

Net als alle andere leden van de V7 III- familie wordt ook de nieuwe V 7III Rough aangedreven door de legendarische, dwars geplaatste V-twin met zijn ruige, bijna artistieke look. De Rough is wendbaar en veelzijdig. De versnellingsbak schakelt soepel en vloeiend met slechts een lichte beroering van het schakelpedaal. Deze motor kun je in een paar woorden samenvatten: uitmuntende prestaties en een perfecte reisgenoot in stadsverkeer en daarbuiten.

Van het platteland naar de stad op hetzelfde schoeisel.

De noppenbanden op de spaakwielen geven aan dat deze motor zich zowel in de stad als op het platteland thuis voelt. Ze maken de motor ruig genoeg om zelfs lichte gravelpaden het hoofd te bieden. Met zijn strakke styling details staat hij echter ook in de stad zijn mannetje.