V7 III Stone Night Pack

De V7 III Stone is nu ook verkrijgbaar met Night Pack, een optiepakket dat deze unieke motorfiets nog meer karakter geeft met originele stylingdetails en led-verlichting voor de koplamp, de richtingaanwijzers en het achterlicht.

Details die het verschil maken

Naast zijn full-led-verlichting onderscheidt de V7 III Stone Night Pack zich met een nieuw kort achterspatbord met geïntegreerde kentekenplaathouder en remlicht. Zijn speciale zadel is afgewerkt met thermogelaste naden en een geborduurd Moto Guzzi-logo, terwijl de lagere positie van de koplamp en het dashboardinstrument zijn eigenzinnige uiterlijk versterken.

De V7 III Stone Night Pack is behalve in het klassieke Nero Ruvido zwart, ook verkrijgbaar in verkrijgbaar de kleuren Bronzo Levigato brons en Blu Pungente blauw.