V9 Roamer

Opwindend, licht en leuk om te rijden. De V9 Roamer is een typische, Italiaanse custom, die niet alleen is bedoeld voor mensen die zich willen onderscheiden in het stadsverkeer. Hij is ook zeer geschikt voor liefhebbers van grotere afstanden. Met zijn slanke design combineert deze custom klassieke en moderne lijnen met een unieke kijk op de trends van vandaag.


De V9 Roamer is niet alleen ontworpen voor lange trips, maar ook om je verbeelding de vrije loop te laten. Het is de ideale custom voor rijders die worden aangetrokken door dat niet te onderdrukken verlangen naar vrijheid, voor rijders die hun stempel willen zetten op de stadsscene en op hun eigen garage. Hij is bedoeld voor diegenen die, zodra ze hun helm op hebben, graag de dagelijkse, pragmatische routines achter zich laten en die in plaats daarvan hun mouwen oprollen om hun beste vriend op twee wielen te creƫren.